Make-up stash opruimen || FOUNDATION, POEDER, CONCEALER, PRIMER

Deel 2 van het opruimen van mijn make-up stash is er, jeej! Ik heb gisteren al mijn foundations, poeders, concealers en primers opgeruimd. En voor iemand die liever geen primer en foundation draagt, had ik er behoorlijk wat… Oeps! Bedankt voor het kijken, liken, reageren en abonneren! ♥

|| V O R I G E – V I D E O S ||
VEED 2017! || WEEKVLOG #46 –
LENTE SHOPLOG || Primark, Zara, Bershka & meer –
PRIMARK Metallic Liquid Lipsticks || REVIEW –
Shoppen & sleepover! || WEEKVLOG #45 –
Make-up stash opruimen || LIPPRODUCTEN –
Full face of MAKEUP REVOLUTION || Spring look –
Naar de kapper, jurken passen & slaapwandelen || WEEKVLOG #44 –
FAVES & HATES || Mooiste blush & bronzer palette ever! –

|| S O C I A L – M E D I A ||
SITE:
INSTAGRAM:
FACEBOOK:
SNAPCHAT: lottedoei
TWITTER:

|| V E E L G E S T E L D E – V R A G E N ||
CAMERA: Canon EOS 600d –
LENS: Sigma 17-50mm F2.8 –
VLOGCAMERA: Canon Powershot G7X –
BEWERKINGSPROGRAMMA: Vegas Pro 13.0

|| A B O U T – M E ||
Hoi allemaal, ik ben Lotte, een meisje dat graag een winged eyeliner draagt en verslingerd is aan beauty. Ik maak onder andere video’s over make up, maar ik plaats ook iedere week een weekvlog. Zo nu en dan komt er een shoplog voorbij, of laat ik bepaalde haarstyles of Pinterest DIY’s zien. Verder doe ik tags en af en toe een challenge, maar het liefst maak ik een make-up tutorial waarin ik stap voor stap laat zien hoe je een look kunt namaken. Enjoy watching!8 Comments

 1. billie bogaert says:

  Kan je e.l.f make up ergens in winkels vinden in België ?

 2. Sarah Rebecca says:

  Echt zo heerlijk om te zien dit! Ik ben echt gék op foundations haha, vind het altijd leuk om weer nieuwe te proberen.

  • Sarah Rebecca says:

   Ik krijg ze er ook echt niet altijd mooi op hoor! Maar ik denk misschien wel dat het met een drogere huid, wat jij hebt toch?, lastiger is omdat sommige foundations ook meer irriteren of tekenen op de huid. Ik krijg ze er vaak wel redelijk op, maar bij mij kan het er weer heel snel vanaf glijden… Vind het verschil gewoon altijd zo fascinerend om te zien haha, ik hou van basisproducten.

  • Lottelovesbeauty says:

   Haha ik heb dat juist helemaal niet met foundations eigenlijk! Ik krijg ze er ook meestal gewoon niet helemaal mooi op 🙁

 3. Agnies Nicolai says:

  ik vind je video`s echt super leuk ik word er altijd vrolijk van en het ziet er allemaal super netjes uit nu😍😍😘😘😗😗😙😙😚😚💕💕💖💖💗💗💙💙💚💚💛💛💜💜👄👄💋💋💘💘❤❤💓💓💔💔💞💞💟💟

 4. Hester Mendes says:

  De helft van dat foundationbakje is mijn hele makeup stash😂

 5. Sam den Tenter says:

  oké dit zeg ik bij elke youtuber maar NOOIT POEDERS NEERZETTEN (RECHTOP DUS)DAN VALT AL HET POEDER ER UIT OF JE WILT DAT JE POEDER WEG GAAT (DENK HET NIET) en het is niet gemeen bedoeld maar gwn een tip

Leave a Comment